Accomodatie

Casa dos Caminhantes


B&B Algarve, voor rustzoekers en wandelaars

Accomodatie

B&B Casa dos Caminhantes is echt kleinschalig. Het heeft twee prachtige gastenverblijven en een gemeenschappelijke zitkamer met een groot terras.

Ieder gastenverblijf bestaat uit een ruime slaapkamer met een eigen badkamer met douche, WC,     wastafel en föhn. U heeft de beschikking over een lits jumeaux bed dat eventueel ook uit elkaar gezet kan worden. Tevens is airco aanwezig die kan koelen en verwarmen. De badkamers hebben vloerverwarming. Het uitzicht vanuit de gastenverblijven is spectaculair.

  • Daarnaast is er voor onze gasten boven in de toren een grote ronde zit/eetkamer met de mooiste uitzichten op zee en op de bergen in het achterland. Er is een uitgebreide bibliotheek met veel boeken en spelletjes. Ook is er TV met satellietontvangst. Met de airco (koelen en verwarmen) is het er het hele jaar aangenaam vertoeven. Tevens beschikt u over een pantry met koffie en thee faciliteiten en een  koelkast met diverse drankjes.
  • Direct grenzend aan de zit/eetkamer is er voor u een ruim dakterras waar bij mooi weer het royale ontbijt wordt geserveerd en waar u ´s avonds kunt genieten van de mooiste zonsondergangen en overweldigende sterrenhemels.
  • Het dichtstbijzijnde restaurant is op minder dan 2 km van de casa gelegen. Verder zijn er in de nabije omgeving nog tal van heerlijke restaurants. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u 's avonds na een wandeling of een uitstapje het aantrekkelijke terras niet meer wilt verlaten. In de pantry zijn faciliteiten aanwezig om een zelf een  broodmaaltijd of   salade te maken.    Ook staat er een magnetron zodat u eventueel soep of  een afhaalmaaltijd kunt opwarmen.
  • Er is een grote aangelegde tuin met diverse zitjes en een zwembad met terras en ligbedden. U kunt op elk moment van de dag kiezen om in de zon of in de schaduw te zitten.  Kortom, Casa dos Caminhantes biedt u veel  comfort  en privacy.
  • Wij raden u aan om tijdens uw verblijf een auto te huren omdat er in onze directe omgeving geen openbaar vervoer is.
  • B&B Casa dos Caminhantes is een rookvrije accommodatie en huisdieren zijn niet toegestaan.